Nyårs symfoni 2008




Nu får det vara någon motta
Nu tar vi över 2008
Nu får det vara någon motta
Det här är vårat 2008





Du tror att du är Thåström men du ser ut som nån jävla datahögtalare


           


Det kommer över ett gäng från västerås, samt sala, för att stanna på en "one night stand"  i Nora socknen.
De anländer skärrade och vilsna kl 18:00, två flak öl och en aning mycket lakritsshots senare, så har grabbarna (lysknapparna) spelat in en "Nyårs symfoni" som ska inleda deras nya era och rebbelliska revolution 2008. Året då Stalin återuppstår och återvänder till sin rätta plats, som jordens enmäktige härskare och regent.

Gott nytt år

direct injection


Kom plötsligt att tänka på en väldigt god drink. perfekt om du är ute på krogen och är lite sugenpå någpt gott. Gör som mig, som inte kan minnas namn.

"En dirnk med något rött, något grönt, mjölk, likör 43. Det ska smaka jordgubbe"

Om du känner för att bli väldigt full så säger du att du har druckit hela kvällen men utan önskad effekt. Att du därför vill ha drinken utan is och med "direct injection". Om bartendern då lyckas göra något sådant så ska inte drinken var vit/rosa utan snarare väldigt röd/brun.

Trevlig krogkväll alla

Jigglepuff


Inblick i mitt innersta inre anus där jag förvarar mogulernas dyrbara tronsal
dyr är den...


image144


Jahaja, 04:11 är klockan och jag kan inte sova. Trodde jag skulle somna som en kanonkula långt innan midnatt. Men icke. Sömnen kom inte ifatt inte hungern heller. Nu sitter jag här, lyssnar musik. Placebo spelas just nu.
En öl tänker jag ta nu.
04:12
Done, ölen i handen psstad och klar.
04:13
"jahopp" tänker jag och undrar vad folk tror om mig när de läser min tidsfördrivelse.
mentaliteten är inte högnivå. menlösheten
04:14
är inte av dess like. (kliar på ryggen och i örat)
"åhh" nu blev det anna ternheim på min shuffle playlist in da hood och klockan slog till
04:15
(tar en klunk, eller fler.. får se...fler helt klart)
(knäcker fingrarna, snart ska tangentbordet få sig en riktig omgång)
ÅHH!
04:16
tiden går fort när man inte realiserar den, när man hela tiden analyserar tiden som gått, analyserar och bearbetar. Om jag inte snart slutar med detta komma mitt liv vara över innan jag insett något viktigt.
04:17
Hej nya tid. Från och med denna minut ska jag säga hej minut var gång det gått en minut. (undrar hur länge det tar innan jag tröttnar)
nog om trams.....


Neh menlöst....
hmm..
04:18
(tröttna på "hejminut", fr.o.m nu ska jag hela tiden fundera på hur nästa minut kommer vara istället för att hälsa den varande välkommen.
nästa minut kommer
04:19
hann inte fantisera. Men nu. Nästa minut kommer garanterat att vara storslagen, storslagensom en största spejjaren bland gräsfolkets spejjare. Undrar om det finns något som "gräsfolket"
coolt vore det om dom levde i gräset och hade spejjare som speja.
04:20
tröttnar på detta nu..

"spara och publicera"
(offrar några minuter på att öva på min telekenesi och försöka klicka på musen med hjälp av min tankekraft för att publicera detta inlägg)

några minuter senare....

otippat, det gick inte =(


Detta var ett inblick i Toms vardagliga datorvanor, dom är menlösa och slöseri med tid. Men innerst inne sitter jag trots allt bara här för att lyssna på musik och kolla på tv. Påtal om kastanje... Ahaaa!
Jag tanka för ca. 3 veckor sedan hem 150 avsnitt av "Malcolm in the middle". På julafton var dom absorberade till trashbinen. Fort går det när man har kul.
Hoppas ni finner er tid att kolla in och spana in mina habbits lite oftare och kanske säga hej eller skriva något menlöst eller "något".


"som om någon läser det jag skriver iaf"
*butter min*

trädet



På min gata där jag bor, där står det ett träd. Den har växt samman med en gatulykta. Om nätterna när allt är mörkt runt trädet så lyser denna lampa upp trädens närliggande grenar och blad till något som jag finner så vackert att jag drömmer bort, till en annan paralell. Så många nätter jag gått förbi dess plats och varit berusad. Var gång jag har jag stannat upp, sträckt min nacke bakåt och kollat upp bland grenarna. Grenarna som lyses upp av lyktans sken och omslutas av nattens mörker och hat, bildar en helt egen värld. En värld skyddad av omvärlden, ett kryphål där saker och ting bara är. Inget krävs och inget görs. Man bara är. Varenda gång har jag önskat, innerligt önskat att stanna upp för evigt, att få bli del av dess oendlighet och egna värld.
Idag har ägaren av trädet sågat ner trädet. Det stog väl i vägen för något mer viktigt. Något mer viktigt än dess magi och oendlighet. Något viktigare än en liten pojkes drömm om en bättre värld och en bättre tid. Pojken är nu stor och han frågar sig hur något så simpelt som en gammal man och en motordriven såg kan förstöra något så magiskt, något som verkar så helt ofantligt oendligt som en dröm.

"Det krävs inte mycket fantasi och magi för att förstöra en dröm, men så otroligt mycket fantasi, hopp och återligen hopp att skapa en."







År 2006

Summering av år 2006, 2007 är påväg.





Året som vart, minnen blotta... Ett minne som jag inte har. Jag ska prova att sammanfatta hela året i stora drag i detta Dagboksinlägg.


Radade precis upp alla månader, tänkte skriva alla händelser i punkter. inser. mitt minne startar i juni>_< minns inget fast innan det.
Inte så konstigt att jag mår som jag gör, när jag bara minns dig! Så hur fan ska jag kunna ramla tillbaka till gamla vanor, till mitt gamla liv. jag minns det inte ens!!!



Iaf...

2006

Vi startar från Maj

Maj månad gick för mig ut på att ligga hemma hela dagarna och vänta på en praktik från skolan. Den fick jag aldrig. Fick bara ett förlängd och tidigarelagt sommarlov. Det var en månad fylld av väntan och lathet hemma vid datorn. kan inte minnas att jag gjorde särskilt mycket. Det fanns inga pengar och inget att göra som inte kostade. Maj var en bra månad.


Juni

Jag "tar" studenten. Gick aldrig på avslutningen. Sådana tillställningar var inget för mig på den tiden... Om jag skulle ha gått idag? NEJ!! Inte en chans.
Hultsfred: Jag, Gustav, Rickard, Bertil och Josefin hade förstås den goda idén om att åka till Hultsfred tillsammans. Jag och Gustav åker efter de andra för Gustav han måste jobba, jobba över och jobba jämt.
Jag raggar upp ett med åk på "lunarstorm" eller hon kanske ragga upp mig? rädd för nya människor? Ah eller hur :P Vi åker iaf iväg på torsdag eftermiddag. Och det lukta tall i bilen, Baksätet dricker vin, och vi "battlar" musiken. Jag är ju vrickad i skallen som vanligt... Var nog lite väl öppen för första intrycket, fast det kanske är det som är "mig"? inga gränser, inga fördomar. Mig själv! "Fan va ja luktar svett" vid pitsop.
Vi anländer i Hultsfred runt 1 på natten. Jag öppnar snabbt en öl (fick ju köra sista biten)
slår upp tältet, Bertil är full. Jag dricker och dricker. Första natten blev lång... jag snubblar över Rickards tält men är snabbt upp på fötterna för att sedan ändra mitt liv i stora drag. Inte på direkten, men det startade där.
Jag hade planerat att se en del band, trots fjolårets tunna utbud på "bra" band. det vart inte så mycket av det.. De ggr det var bra band som spela så sov jag. Vart ju inte så mycket sova på nätterna/morgonen. Det var för varmt eller snarare alldeles för hett!!
Känns som hela den festivalen gick ut på att leta skugga, frukost och "ligga" i tältet ;P
Vi åker hem tidigare än väntat, värmen knäckte oss (vilka fjollor vi är)
Vi släpper av Tesan i Sala. nu viste vi ju vad hon hette. Eller vi kom ihåg det iaf :P haha... fick meddelande innan vi hann åka de fyra milen hem till Tärnsjö. Det meddelandet minns jag bra. Ordagrant!
Hultsfred vart nog en besvikelse i jämförelse till första året jag var där... Vill nog skylla allt på placeringen och värmen. Vi satsar på nästa år!!!

Midsommar: Jag, Gustav, Diper, Jadde och ett lika stort antal pundhuvuden till åker till Leksand.
Budgeten är ju verkligen inte på topp då alltså. Men jag hade sprit så det räckte iaf.
Vi hade hyrt en stuga vid någon camping :P jag och daiper var snabba och tog dubbelsängen när vi kom dit. Vi vet vart vi vill ha varandra liksom ;)
Sen är det minneslucka. Minns att jag av en vänlig själ fick vägbeskrivning till campingen tidigt på morgonen efter mina nattliga äventyr. Jag hittade ju till slut trots allt.
Det var midsommar i Leksand. Det var mäktigt roligt. Minnen som består:
Toska och Teos tjej kör Bacardi race. Ingen av dom vågar klappa. Men klappa det gjorde de bägge två.


Juli

Juli startar nog minnena med Peace and Love.
Vi åker från Tärnsjö på lördag morgon. Jag vart en spontan färdgäst. Det blev jag, Bajs, Jocke och Kjelle som åker från Tärnsjö.. I Sala ringer jag Matson och frågar om han ska följa med. "Vi åker från Sala om 5 minuter. Ska du med?" HAHAHA! Alla svarar nej på den frågan när dom är nyvakna och bakfulla.. Men inte våran Matson!! Matson, mannen med överraskningarna... Det var det bästa jag gjort, att ringa Matson den morgonen.
Vart inte så mycket festival av "p&l" Jag vart nog för full och för trött. Mysigt var det iaf!

Schweiz: Jag åker som jag gör varje sommar ner till min släkt nere i alperna. Alperna som får mig att magisk och lyrisk. Det är ju förstås som alltid väldigt långtråkigt. Och jag har väldigt splittrande tankar i huvudet. Höger eller vänster? Gammalt eller nytt? Men det var fina tio dagar där nere. Vart inte mycket klarare i huvet än vad jag var innan, minns att jag tänkte "vad skönt om planet störta och jag slapp åka hem" varmt som satan var det där nere. Vart lite öl detta året bara. Men tar vi igen nästa år. Eller hur mina alpiska vänner?

Augusti

Festivalsommaren slutar med "Ingbofestivalen"
Vi spelar med bandet förstås, bästa spelningen vi haft. Vi öste, publiken uppskatta.
Och kom ju förstås ett härligt gäng från Sala också^^



SLUT MED MILSTOLPAR: resten av året så har månaderna flytigt samman till den längsta månaden i mitt liv. En månad av känslomässiga krig.

Skola/Jobb fronten:
Jag startade min praktik i oktober månad. Och avslutar min "utbildning" som mekaniker. Chefen tycker det funkar bra, så jag blir vikarie anställd fram till juli detta år. Tycker absolut inte att det är kul att jobba som mekaniker. Jag trivs på verkstan men jag kan inte förmå mig att förstå hur jag kunde välja denna utbildning och jag kan heller inte förstå varför jag inte bytte utbildning så länge jag kunde.
Jag är ju en kreativ människa. Jag behöver ha folk omkring mig. Jag behöver prata och jobba med mina fantasier. Så att dom inte tar överhand över min kropp, min hjärna, MIG! Men men. ännu är det inte för sent. Och jag har sett min framtid. Jag vet vad som väntar.

Band fronten:
Bedfellows: vi är mer taggade än någonsin. Alla vill verkligen något extra nu. Vi kom nyligen ut ur studion med två halv bra inspelade låtar (Bigstar och Saturday Passion)
Vi har planer på en seriösare inspelning redan i januari detta år. Jag tror inte att vi hinner göra den innan Gustav åker till Thailand, men jag hoppas verkligen!! För vi har så otroligt mycket bra material. Hittar vi vårat ljud och lyckas göra en supertight inspelning så kan nästa "demo" bli hur bra som helst verkligen.
Jag har även startat ett antal sidoprojekt. Håll er uppdaterade angående dom.


Resten av mitt liv fronten:

I somras hade jag känslokrock. Jag är sällan kär. Eller jag har nog aldrig vart det innan du dök upp. men det kanske jag säger nästa gång också?
Jag hade av någon anledning kontakt med en mytoman från karlstad. Men så dök du upp och räddade mig? Ni delade samtidigt på mig. klyvde mig till två personligheter... den bästa sidan av mig vann.
Jag förstår själv inte hur jag kunde tveka eller hur jag kunde göra sådär mot någon av er. Borde låst in mig och låtigt mig ensam lidigt av den tiden. Men det hade vart orättvist mot dig. Ditt inflytande hade ju trots allt den avgörande inverkan.
Sen följde några underbara månader för mig, månader där jag kände mig hel och inte rädd. Slapp den där känslan av rädsla, känslan att alltid bli iakttagen och att vara rädd. Jag har inte förstått att det är det som är felet, att det är den känslan, den inbillningen som alltid legat och spökat i mitt huvud. Eller har jag bara förträngt det? Nu har jag iaf analyserat och accepterat den? Nu hoppas jag att kunna styra den eller iaf täcka över den med andra känslor.
Dom där månaderna... var underbara men alldeles för korta. Men borde dom ha blivit längre? Hade du orkat det? Hade vi velat det? Dom slutade kanske inte så lyckligt. Jag anser inte att jag gjorde något fel efteråt. Men jag bidrog ju till att dom tog slut. "Det krävs två för att dansa tango" viskade en fågel i mitt öra här om dagen.
Jag hade kunnat göra mycket annorlunda. Jag hade gjort mycket annorlunda idag. Det vet jag. Men dagens jag var inte jag då. Men nu har jag ju lärt mig, lärt mig "En gång tjuv, alltid tjuv"

Men jag kan sitta här och kasta hur mycket skit ur mig som helst. Mig är det inte synd om. Mitt liv leker mer än någonsin idag.
jag har en budget, jag har råd att leva. Jag har mer "riktiga vänner" än någonsin. Aktivitetskalenderna glöder av händelser. Så jag ska inte klaga, jag ha mer än jag någonsin haft. Det känns mindre, men så är det inte. Det är bara det att jag inte riktigt kan ta del av allting. Känner mig låst. Känns som om jag sitter bakom en ruta av glas och ser livet glida förbi. Jag ska krossa den där glasskivan, bryta mig ut och hitta mitt gamla jag. Han finns där. Rätt fylla, så lyser han fram stundvis. Spontana alltid glada Tom.
Vi kommer nog ut!!


Jahopp. Det var väl det jag minns av 2006. Sammanfattat betyg: MVG! Motivering: Jag har aldrig fått ut så här mycket av ett år, aldrig växt så här mycket som människa. Aldrig haft så här tydliga milstolpar.
Men det är samtidigt det sämsta året någonsin. But I´ll be fine, another day, another time.


cinderella

image139

Sist stående på fötter. Kastas från vägg till vägg och nästan upp i taket. Inte bara en biverkning av alkoholförtäring.

något som borde göras allt oftare ;-)


Låten i mina öron: Placebo - Infra-red

Försökte nyss kryssa  ner skrivbordsunderlägget på min skärm. Jag upptäcker att det inte finns ett kryss uppe i hörnet och börjat skratta. HAHA

Var E vargen

image137



Ja, folket. Det är den 24:e, det är jul. Vem gillar inte julen? Jag vet åtmindstonde en.
Jag startar dagen som vanligt med en överdrivet god öl och ett litet glas whiskey. Mot min önskan så har den "snö" vi hade smällt bort. Det var kanske inte direkt snö utan mer jätte jätte mycket frost. Men nu är den borta och julkänslen blev ännu mindre.
Snart ska jag slå in min kärlek, det som jag har kvar och sedan ska vi äta godgod mat. Självklart blir det en remake, en reunion från förra julafton. Åker till Björta någongång efter skymning. Ös ös ös SÖH! 

 



image138


Empty empty empty
going fot the drive-in

Julstädning och alkohol


Det är dagen, innan dagen, då vi delar ut kärlek och uppskattning i form av matrial och ting. För eventuella besök och egen tillfredställning så har jag tagit tummen ur arslet och städat mitt rum. Som man nu faktiskt får kalla ett rum utan att misstolkas.


image134



Igår i juhandelns vimmel i Uppsala köpte jag mig en flaska likör. Den groggar jag idag med mjölk. Min mor hade sedan i somras en av de godare ölen hemma, Schützengarten. Öl och grogg dagen innan dagen då vi är trevliga och håller vårat humör i schack.

image135


Jag kommer bli så förfärligt full

image136

lakrits, lakrits whiskey, likör 43 och marinella


Jag önskar alla en överraskande kalasjul

spending-money-holiday




En dag i uppsala och jag har handlat överdrivet mycket. Jag har handlat allt från snygga t-shirtar med ansiktstryck från gamla moguler till ihopfällbara fönsterskrapor. En mening som lämnat allas mun denna helg: "Usch vad mycket folk det är, att folk aldrig lär sig". Jag lär mig aldrig. Huvudverk nu efter allt folk, jag borde bli eremit. Jag har dom där konstiga tvångstankarna att kolla på var person som jag går förbi. Botar det med en öl och några alvedon nu. Alvedon lindrar allt, tror man bara tillräckligt mycket på det så.






Ikväll öppnar jag en av dess härliga flaskor som jag köpt eller blandat iordning. Jag har onyttigt mycket att dricka denna långhelg! Sweeet...

The jester



http://www.youtube.com/watch?v=75dwrGEmyv4

-------------------------------------------------------------------------------



1. Känner du mig bra ?

2. Vad är det bästa med mig ?

3. Älskar du mig ?

4. Har du gråtit p.g.a mig någon gång ?

5. Hur länge har du känt mig ?

6. Skulle du kunna kyssa mig ?

7. Har du kysst mig ?

8. Vad är ditt bästa minne med mig ?

9. Vad vill du göra med mig ?

10. Beskriv mig med ett ord .

11. Känner du min familj ?

12. Vad kallar du våran relation ?

13. Skulle du kunna vara tillsammans med mig ?

14. Har du varit tillsammans med mig ?

15. När träffades vi senast ?

16. När vill du träffa mig igen ?

17. Vad skulle du säga om jag sa att jag älskar dig ?

18. Hur bra ser jag ut på en skala 1-10 ?

19. Vad var ditt första intryck av mig ?

20. Tänker du kopiera det här så att jag kan svara tillbaks?


Serj's still gotting it

nattligt prat



Det har ju producerats en och annan B serie genom åren. Men en som nästan slår rekordet i att vara B och patetisk är de tidiga batman programmen. HA HA HA!
http://www.youtube.com/watch?v=X0UJaprpxrk


image127


-------------------------------

fresh prince in Belair
Full House
Tummen mitti handen
Alf
Kings of queens


allt serier som jag sett när jag var liten. Det första man gjorde när man kom hem i regel, var att lägga sig på sofflocket och slå på den där lådan med magiska bilder i. Det var tider det!



        



----------------------------------

Eftersom jag börjar närma mig slutet av alla 7 säsonger av "malcolm in the middle" så tänkte jag på vad jag ska kolla på istället för det. Då slåg mig den "absolut bästa av dem alla just nu". "Kyle XY" sett alla avsnitt av det som gått på tv. Så jag googla lite för att ta reda på när de nya avsnitten kommer. Och fick då skåda att dom nya episoderna kommer i januari, den 14:e för att vara exakta. Gissa om jag är på högvarv nu. Lycklig som en liten fe. Inte trodde jag att jag skulle kunna bli så beroende av tv. Jag som aldrig kollar på tv jueöö!
Men, den 14:e stannar jag uppe hela natten och uppdaterar för att se när det går att tanka hem avsnittet!

Du kan alltid räkna med mig

Narkotika bananer!







image126




bananer är inte bara laxerande och får dig
att prutta lite charmigt, utan innehåller
även narkotika ämnen, trots att de är mycket milda
kan man bli svagt beroende av frukten.



Autopilot



Nu när jag fått min dusch, mitt kaffe och satt mig ner för att analysera och bearbeta dagen så realiserar jag att jag inte har något klart minne av dagen. Förutom den fascinerande, vackra solnedgången.
Hela dagen har jag tillbringat krypandes på knä och vakandes över de inhyrda.
Mitt huvud fungerar så att jag alltid funderar över något knäckande. Scenarion, fysiska lagar eller filosofiska tankar. Men inte idag. Idag har det bara varit svart inanför ögongloberna. Detta kan bero på den sena natten igår på palace med övertid och god mat eller den kvävande andningsmask vi bär när vi slipar. Faktum är att jag idag gått på autopilot och inte vet varför. Kanske är jag påväg att bli hjärndöd, helt menlös som människa. Påväg att bli som de där som bara går med tomma blickar och bestämda steg mot sina mål. Eller så har jag tröttnat, tröttnat på att tänka, tröttnat på att leva.

Hur som hellst.
Nu kör vi!




image125


passande låt: The Cure - strange day

Uppd.
jag är nu med i leken, Photoshop och indesign CS3. Helt otroligt att jag lyckades få hem dom på tio minuter och med svenska som menyspråk. Jag är bra!

Friday I'm on fire


Vilken superb vistelse gårdagen bjöd på. Lussebullar och alkohol. Jag kunde inte sluta skratta.
En annan var ju tvungen att jobba. Sov nog en liten stund iaf. Nu går jag på reserven, min reserv är alltid något över det "över"naturliga. Energin sprudlar i mig och allt snurrar.
Vilka danser, vilken nostalgi och vilka heta scenarion. ;D haha!



image124
Sammanfattar kvällen ganska bra! xD




NU: Ett maraton utav sängliggande och Malcoln in the middle. Åhhh sååå myyys! Tjenalee-ääh

plupp



Sommaren var varmvarm men kortkort

 image123


--------------



image120





improvisation




Hela min söndag har varit en improviserad slinga av kreativitet

"singing"


------

Måndagen var däremot långlång

Hot Hot Hot!!!




bara för att de här bilden klår alla bilder som någonsin tagits


image117


här kan inte bakfyllan beskrivas med ord

image119


---------------------

lördagnatt 02:30:
Har precis avslutat ett mindre maraton av "malcolm in the middle"
Jag kom till insikt. Jag älskar elaka människor. Elaka, jävliga och dryga personer.
Jag ska också bli mean

Zombie




Another head hangs lowly,
Child is slowly taken.
And the violence caused such silence,
Who are we mistaken? 


can't you see, it's not me, it's not my family.
In your head, in your head they are fighting,
With their tanks and their bombs,
And their bombs and their guns.
In your head, in your head, they are crying...


What's in your head, in your head,
Zombie, zombie, zombie,
Hey, hey, hey. What's in your head,
In your head,
Zombie, zombie, zombie?
Hey, hey, hey,


Another mother's breakin',
Heart is taking over.
When the vi'lence causes silence,
We must be mistaken.


It's the same old theme since nineteen-sixteen.
In your head, in your head they're still fighting,
With their tanks and their bombs,
And their bombs and their guns.
In your head, in your head, they are dying...


In your head, in your head,
Zombie, zombie, zombie,
Hey, hey, hey. What's in your head,
In your head,
Zombie, zombie, zombie?
Hey, hey, hey, hey, oh, oh, oh,
Oh, oh, oh, oh, hey, oh, ya, ya-a...


----


de skär ända in


image116

middagsmusik



We are the angry and the desperate,
The hungry, and the cold,
We are the ones who kept quiet,
And always did what we were told.


---------------


-det är bäst du aktar på dig, jag skjuter ganska hårt.

-snickeliding strunt snack.. Jag är en toppen fenomenal målvakt!


bruise

"morgontankar"


Lördagmorgon eller kanske en tidig eftermiddag.
Idag glänser alla människor efter deras äventyr från den gågna natten. Huvudvärken är inte bara något störande i bakgrunden utan en del av dem själva, som inte går att tämja. 
Min egna fredag var menlös men rolig. Men jag borde skaffa mig något i livet som gör det aningen mer värt att leva. 
PRECIS VAD JAG SKA GÖRA!!!
Jag ska köpa mig en piaggio ciao, en liten trampmoppe som toppar 35 km/h i nedförsbacke och med nöd.
Men denna ska jag inte bara åkas, den ska leva och skriva historia. I sommar är det jag och "piaggio". Vi ska utforska hela världen över asfalt och grusvägar. Jag har allt i mitt huvud...

ps. Om det låter frestande, köp dig en ciao och joina mitt team.


image114


Sommar 2008 jag längtar <3













image115

Jag kan inte sluta skratta. För bra, för bra.
Hahahah...

Neuro


So come on!!

Idag tog jag mig ledigt. Tog mig en vända till Uppsala för att skåda den alltid varma bänken som aldrig blir kall.
Tog mig en standard vända på stan till musikbörsen och myrornas förstås.

*Världens coolaste plektrum
*nylonsträngar
*coolaste tröjan Nr.5
*flottigt linné
*piercing smycke

Jag fick åka buss för bilarna hade också tagit ledigt. Så jag åkte buss. Buss alltså. Tog med mig kameran som jag inte knäppte ett skit med. annorlunda...

Anledningen att jag åkte till Uppsala var ju förstås inte att shoppa och loda runt på stan. Jag hade tid hos neurologen. Dom satt läskiga elektroder och skicka igenom obehagliga strömmar av el i mig. Jag dansa som en dansös.

Knäckt första ölen, poppar musik som en Uggla. Fyller på kreativa behållarna med alkohol för att sedan klippa mig.

Får se vad som händer ikväll




image113



--------------------------------------------

Jag har en halvårs-teori. Fan om det är så! Fan fan fan...


digging




UPS is coming


--------


Idag
gjorde jag något klantigt
blod i hela ansiktet




Edwards



 
image112


Innan man 1938 i USA stiftade en konsumentlag, hade kosmetikindustrin fria händer att lovprisa sina produkter.
Hårprodukten Harlene kunde sålunda rena hår och hårbotten helt utan att använda ett petroleum, ge skalliga håret tillbaka, göra ögonsfransar fylligare, bota mjäll och få grått hår att växa ut i sin ursprungliga färg.


Idag vet vi som konsumenter bättre än så hoppas jag. Idag vet vi att det inte finns någon sådan "under" produkt, gör vi?
Att leva med tanken att det kan funka på ett sådant bra sätt är kanske det som en dag kommer få det att funka.


---------------------------------------

Idag tog jag världen min oskuld i min olycksfria körkortstid. Idag krockade jag. Jag åkte på E18 mot stockholm i "ösarfilen" och plötsligt i morgonens rus av glädje för den kommande veckan, så stannar hela trafiken till inom loppet av några hundradelar. Tyvär stannar inte jag lika fort och sitter därefter lite för tätt intill bilen framför mig.

Starten på denna veckan var inte "dass gelbe vom Ei"
Jag försov mig olyckligtvis, olyckan (som inte var långt ifrån att utvecklas till en seriemisär), gräva packad lera kombinerat med onödigt otympliga stenar som dyker upp när man minst väntar dem och ett regnit väder utan vinyl 107,1. Men trots all misär och ödeläggande skärrning, så höll jag humöret uppe på topp. Glänste med en utstrålning och glans som kunde charma den bittraste av de allra bittraste tanter som inte sett Jeopardy på skandalöst lång tid.


over and out




NEW




För er som inte lagt märke till det så har jag faktiskt en myspace.
http://www.myspace.com/tomgraf
Jag la idag upp en ny låt jag pulat med ett tag nu "kill it me"
all by myself




image111


Helgen var otrolig och överraskande. Vissa slutar aldrig dansa.

Nog för mig denna gång


Kill it me





Keep that glow let it be on fire
You will slowly grow to an old, old liar

let the rain and good councills
take away the pain, away the pills


You can't regret what you have done
Just take a step and I'll take none

Watch your back cause no ones there
They will attack when you don't fear


There's a beast inside of mine
Infected threes, I'm feeling fine

Kill the beast, to hell with the threes
There's no treat for the disease


Follow the trace, Follow the trace
What have I done
Where am I gone
Be it all and kill it me
Be it all and kill it me


It starts in the morning with a strong, strong drink
I am calling the missing link

War of hell, it's allways a fight
unlocked my shell, running through the night


There's a beast inside of mine
Infected threes, I'm feeling fine

Kill the beast, to hell with the threes
There's no treat for the disease


Follow the trace, Follow the trace
What have I done
Where am I gone
Be it all and kill it me
Be it all and kill it me


Follow the trace, Follow the trace
What have I done
Where am I gone
Be it all and kill it me
Be it all and kill it me



------------------------------------------------------------------------


image109

Ikvöl blir det pörtiii
Inte helt tappad i golvet ^^

RSS 2.0