lite för fort


En morgon för några veckor sedan. Jag började kl 5 på jobbet. Lite folk som det är den tiden på morgonen så hade jag inte en tanke om att köra lagligt. En bil kör upp bakom mig och hänger med. Det är mörkt och min ruta är alldeles immig av morgondagget. Jag tar för givet är det är min kollega som också är påväg till jobbet. Så jag gasar på jag och kör mot jobbet. 100km/h på en väg där det är avsett 50 som max tillåtna hastighet. Precis när jag kommer in på parkeringen till jobbet så börjar bilen bakom blinka i alla vackra färger. Jag tänker "shiet, det var nog inte håkan". Jag parkerar bilen och går den blinkande bilen till mötes. En konstapel kliver ur bilen och säger "det gick lite fort det där, 100 på 50 väg". Jag erkänner och ber om ursäkt. De låter mig blåsa och önskar mig sedan en bra dag på jobbet. Jag hade en puls på 500 slag i sekunden och andades ut i lättnad. Ingen böter eller äns skällsord. Antingen var det mitt snygga anlete som förtrollade den något trötta konstapeln eller så var det min charm. lucky me!
 



/Tom, trött i hjärnan  












SMU


För första gången på väldigt väldigt länge så var jag ner och lanade. Lite WC3 blev det. TD. Jag ägde alla totalt.
Nu är jag trött i ögonen och själen...





GONATTA!!!

Anuspillande



Idag har jag hela dagen bara pillat mig i stjärten. Jag har inga pengar, ingen alkohol och inga droger. Jag har så oendligt tråkit så jag funderar på att faktiskt gå ut i skogen och plocka svamp imorgon. Vilket är ganska mysigt trots alt. Kantareller är ju bara för gott! 
Jag vill i alla fall bidra med denna bild innan jag tar de tre öl jag har kvar och sveper i ett enda stort svep, med förhoppning om att bli full eller ännu bättre, dö.







/Tom, har endast tre öl 




118100 - vem är jag?


Jag frågade nyss
 vem Tom Graf är
(det är jag).
Detta fick jag till svar:



118100 tror att: Tom Graf är en skön lirare med äppelrunda kinder och ett sinne för humor. hans favorit film är Casablanca och han önskar att även han kan se sådär cool ut i hatt som trenchcoat

 


Jag skrattade lite, blev röd om kiinderna. Sen var det inget roligt längre...


/Tom, har slut på alkohol

.................................



Det blev
Ett dåligt slut, på en bra film.
Saknar =/


snelugg


Jag har ju faktiskt fått rätt långt hår. För er som missat det så kommer nu en exklusiv bild!






/Tom,
ska sova nu...



Res. Ingbofestivalen 2008


Ingbofestivalen 2008 var något helt enastående. En festival utanför alla rimliga ramar om tillställningar. Vid festivalens start var det som om gud la sin hand över Ingbo och skyddade festen från det regn som tidigare bokstavligen öst ner. Närmare 1000 besökare, 30 fantastiska band och en massa, massa kärlek. De kan räkna med mig där ute varje år! 
Väldans mycket vänner från Sala kom dit i år, jag förmodar att alla tyckte det var väldigt värt där ute i skogen. Bästa citatet: "Jag är rockstar, därför får jag göra såhär" (klämmer på någons bröst). HAHAHA! 
 Jag och Mange var verkligen på lyset och glänste som de fägraste besvärjarna. Idén om att fixa någon form av skjuts när vi skulle hem slog oss aldrig, hardcore som vi är. Vi gick de 7 långa kilometrarna hem i månsken och dimma. Det var en Euforisk och kreativ hemgång. "Polisen stannade oss" och gav bägge en varsin reflex. Jag var bra sugen på att förolämpa dem så att vi slapp gå. Men det var ju Uppsala-polisen, det är ju åt fel hål.


      

         


Många härliga saker sades och gjordes...


INGBO 2008 <3


Ingbofestivalen '08


KOM IGEN, DET BLIR KUL!!!

På lördag är det dags. 30 akter, tre scener och massor med fest och kärlek.
Jag är pepp! är du?







Ses där





O_o



Herre jisaness!!! 
Jag har i två dagar nu försökt fixa min dator. Jag har fått virus!  Winamp funakr inte, internet funkar inte. inget funkar. Men nu efter många om och men så har jag iaf fått igång internet så det funkar som det ska. Tack för det Chaos <3

Trött som få är jag också!  Jobbade nattskift i måndags och gick sedan direkt på morgonskiftet på tisdagen. Blev ca. 4 timmar sömn den natten. Gjorde detta för att jag skulle repa ikväll med bandet. Vilket vi gjorde och viljet gick skiiit bra!
Ingbofsetivalen närmar sig och jag blir allt mer och taggad och taggad. Det kan bli hur sjukt som hellst! Kan också bli ett fiasko, men det hoppas jag verkligen inte det blir. Ingbo är kärlek<3 på HÖG nivå.


Auueea. Tog precis sista klunken ur ölen. Kände mig tvungen att öppna en öl för att få ner nerverna och humöret lite efter allt jävla skit med datorn. Klockan är liksom 03:00 på natten och jag har suttit här sedan 23:00 och försökt fixa skiten. Hade kanske gått fortare att formatera från första början? Men men, att bara stänga av saker så fort de inte funkar, hoppas jag itne är min grej.

Det där med Emmaboda! Såhär var det. Jag, Jens, Jocke och Robin sitter en kväll hos Jocke och super helvete och vett ur våra skallar. Vi får den lysande idén om att åka på festival tillsammans. Effektiva och fylletrogna som vi är så åker vi förstås ner. Första dagen skrattar vi så att vi har ont. Jocke har med sin megafon (som jag lyckades kalla grammofon, hela tiden) i denna pratar han heeeela tiden med allt och alla och sjunger (improviserar) kampsånger. Det var oendligt kul. Tills vakterna kom på att man inte fick ha sådana på festivalen. Då blev han av med den. tår i ögat.
Resten av dagarna flyter samman till en stor härlig upplevelse bara. Jens däckar så tidigt som kl11 ungefär varje dag, kommer igen efter en timme och dricker för full kajuta. 15 minuter senare ligger han ner deckad igen!  HAHAHA . Det var väl i stor del Emmaboda för honom. Dricka, decka, dricka, decka... 
Alla blev vi antastade av några stockholms-brat-bögar, det var roligt för Jens var så rädd för dom.
Min festival var supa whiskey-cola och bonga bärs. Ena natten träffavi ett härligt gäng!  Jag, Jens och två andra killar sprang en sträcka på ungefär 300meter under 2timmar. Noteras borde att vi faktiskt sprang hela tiden, till en och samma låt. "chicken dance" Vi sprang och dansade de fulaste danserna. Ni som känner Jens vet att de fulaste danserna är verkligen de fulaste. HAHA! 

Hela festivalen tillbringade vi endast iklädda kalsonger. Vet inte varför vi fick denna befängda idé, men den bidrog till ett starkt igenkännande hos de andra festivalbesökarna. "kolla det är kallinggänget!". 
Emmaboda var så djävla värt och knäcker Hultsfred med längder!   


//Tom, nyss fixat datorn? *hoppas*

återigen



Ja vad annars. Ikväll ska vi supa.. Hos mig.



Abooo Bruschan!!
 


/Tom, what have you done lately


GRATTIS TILL:  Cajsa "Princess" Carlsson
hon må fylla äldre, men hon må icke lära bli det
(F) msn rosor på det (F)


jaha, nehe



Jag har sjukt mycket att skriva i min blogg. Men jag finner mig aldrig riktigt tiden till att ta tag i det hela. Men jag kan berätta att inatt är jag sjukt snygg. snygg som 17....



/Tom, dricker whiskey-cola


RSS 2.0