Yatta


Bedfellows, grabbarna i skogen, buckarby även kallat. De har repat en ny låt. Bra satan blir det. I helgen är det Sala festivalen. Jag är pepp!
Sitter och klipper,klistrar och mixar gamla godingar. Jeppa och grabbarna på video så att säga.
Känner mig lagom stressad till sängen. Dags att sova nu.. Godnatt


/Tom, har hållt igång heeela jävla dagen!




uppd.




Det händer ju inte allt för ofta att jag skriver längre. Jag funderar över varför det är så. Det är väl lite så att jag inte finner det lika roligt längre att skriva. Jag har i detta nu, inte enormt djupa tankar att dela av mig direkt. Jag bara är och njuter av min tillvaro. Sitter just nu och dricker en kopp te, efter att jag vikit lite tvätt. Usch vad ordentlig jag är, men jag är väl sådan? Samlad och organiserad. Eller inte. Normalt så är det ett enda stort kaos inom mig, inte runt omkring mig kanske, men i min skalle ser det ut som så. Tankarna flyger runt från ett tema till det ena. Jag är en psykisk-tre-takt som går alldeles för snabbt för att kallas ballad. Men då och då glimtar en eller annan vettig/sjuk tanke fram. Senast igår natt så fick jag en uppenbarelse om att tider och eror upprepas. Historians epoker repiteras, vissa epoker hinner upprepas två gånger inom samma lopp som en annan stor epok upprepas endast en gång. Jag såg allt framför mig som en illustration. Jag gick så långt med tanken att jag faktiskt började skissa på denna illustration. Men jag slutade ganska snart när jag insåg att hela illustrationen skulle bli ett enda stort hav av cirklar som representerar de enskilda epokerna.


/Tom, dricker te?












sjuk-dagar

Jag har i två dagar varit hemma, sjuk och dan. Men nu känner jag mig lite mer allert och reda för att jobba imorgon igen. Solen siner och det är fint väder. Vad gör jag? Jo, jag kollar anime!
Lika bra att ta vara på solen


/Tom, allt annat än solbränd






Hultan 07


Jag och trollkarlen. Vi hade då allt fruktansvärt roliga tider där på campingen.
Han gav mig en bild som jag varken minns eller har sett tidigare alldeles nyligen.
Jag skrattar så jag storknar






So much love <3




/Tom,
pepp med en öl i handen




Ingbofestivalen '08



"Bäst kommer sist"

Ta med ditt tält och kom!!!
Festivalen som avslutar sommaren 2008






http://www.myspace.com/ingbofestivalen




XL


Alla känner vi till färdigrätterna, de som ligger så fint i frysboxen i affären. Väldigt smidiga och lämpliga som "snabba" matlåde-lösningar. De har numera börjat tillverka en matlåda som kallas för "XL", tro det eller ej, det har med storleken att göra! Dessa matlådor är till de som är "lite" extra hungriga. Jag är kanske en storätare, eller nått, vad vet jag. Men denna matlåda "XL" är fan ett skämt. Den mättar inte den fullaste mage. Det är näst intill så att man blir hungrig av den i de tillfällen man redan är mätt och de blir man inte för att den skulle vara god.
 

/Tom, vill bara kläcka ur sig detta genom att inte vara allt för positiv och pepp





På jobbet


Idag har jag varit sjukt, omänskligt trött. Det händer inte mycket här på jobbet, men det händer någonting, så jag kan inte bara lägga mig och dö. Men AHAAA! Jag har hittat det ultimata tidsfördrivet. Det är så att vi styr våra härliga cylinder formade blandare med datorer. Dessa datorer har explorer och internet. Vilket jag totalt missat! O.o
Efter lunchen, då jag tagit mig ett powernap med pannan dunkad i bordet, är jag riktigt pepp! När jag kommer hem idag ska jag vara mer aktiv än dig och mer kreativ än alla cirkusdirektörer. Jag ska:
diska
Leka pottosopp dammsuga
laga mat
boka tvätt-tid
skriva musik
handla
Och självklart ska jag avsluta dagen med att kolla anime i min "kolla-anime-posé".


Tjarå/ Tom, på jobbet


I radio


Idag, på jobbet, så får jag plötsligt höra mitt namn i nämnas i bakgrunden. I radion o.O
Sen spelar dom upp en av mina låtar. Jag blev ju förstås väldigt paff och chockad. Lite chenerad blev jag också när jag insåg att alla mina arbetskamrater hade lagt ifrån sig allt arbete och fokuserade helt på radion.

lyssna vetja...

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1241476&BroadcastDate=&IsBlock=0

7 juli
10:00 - 10:30
Efter tjugo minuter ungefär



trots allt Torsdag


Jag kom alldeles nyss hem från jobbet, jobbar eftermiddagsskift denna vecka. Jocke ringde. han och jag är ungefär ensammast i Sala denna helg. Alla är på antingen Arvikafestivalen eller Roskildefestivalen. Därför ska han och jag, någon till supa sönder oss totalt dena helg. Jag är abnormt taggad och har redan nu startat helgen med en öl! xD

/Tom, trotsallt torsdag










RSS 2.0