Ny låt



Idag mixade jag klart en ny låt, som jag spelade in för några dagar sedan
den ligger uppe på min myspace: www.myspace.com/tomgraf
Lyssna vetja.



msn konst


Min lillasyster har tråkit ibland, då målar hon vackra bilder till mig via msn:

Den här killen har två hundar som ben och försöker balansera på en stock.




Och Själv har skaffat mig en inneboende:

Hon gillar mest av allt: Öl och god mat.
Frågar du henne om hennes åsikt så lär du få ett ganska neutralt och förvirrande svar.
Vi kompletterar varandra ganska bra :)


/Tom, tycker pizzaleverans är vackert



IQ, det fixar sig alltid



Ikväll kommer bli en värdelös kväll. Säkerligen..
Hela veckan har jag varit väldigt exalterad inför helgen. Men imorse vaknade jag med stora och starka tvivel på detta. Det kommer förmodligen bli som varenda helg.Klump i magen. Inte att helgerna är tråkiga över lag, men dom är förutsägbara. Ni alla, hela samhället är förutsägbart. Jag hatar att alltid veta vad som kommer hända och göras. Mina egna handlingar är de enda jag inte kan se. Räkna med förändring och spontanitet, rent av vansinne!!!






¨_¨









sjuker



Jag är sjuk...





...öl!

Jag säger, gör det



ganska kul sida. Man får ge kommandon till en dum kille i kyckling-kostym. endel gör han, endel inte.
han vill inte sätta på fåtöljen, det har jag redan provat.

http://subservientchicken.com/




/Tom, uttråkad

Tom goes Tärnsjö


Ikväll tänker jag dissa allt som heter Sala och försök till fester. Jag ska sätta mig hos sensei för att åter igen supa mig in i en annan dimension. Han ska lära mig att åter igen låta tankarna flyta och fånga upp den entusiasm som finns i luften ,bara man försöker fånga den.
Så eventuellt kan detta bli en revolt i min blogg.


Stay tuned, at:  tomgraf.blogg.se




Mr Miyagi vs. Mr. T



         VS.     


Två otroligt sköna profiler och karaktärer. Vem vinner?  Djupt i mitt hjärta kan jag inte bestämma mig.
Mr. T är ju kanske världen coolaste och hårdaste neger. Men Mr. Miyagi är ju så jävla cool-lugn och självsäker så det existerar  inte. Valet är näst intill omöjligt. För mig blir det oavgjort.


/Tom, ett steg närmare till att BLI Miyagi




j.o.l.g.s?



Du sätter dig ner och försöker koppla av, samla dig och få ditt hjärta att slå med en normal takt. Sakta känner du hur oron växer inom dig och du flyger upp från soffan och börjar vandra omkring i rummet. Du söker underhållning för att komma på andra tankar. Efter att ha vandrat i rummet, ställt dig vid fönstret och blickat ut genom staden, finner du för en stund ett lugn. Du skrattar och inser hur patetiskt löjlig du varit i ditt liv. Du tar ett djupt andetag och sätter dig på soffan igen och sätter på tv.n. Det går några minuter och du börjar åter igen känna hur svetten börjar pira fram ur dina porer, det blir tugnt att andas och ditt hjärta börjar slå hårdare och hårdare. Du flyger upp i soffan med tanken "jag måste göra någonting, såhär kan jag inte hålla på". Du klär på dig kläder och går för att ta en promenad. Känslan av att vara liten, en liten molekyl i ett stort universum drar sig över dig som en svart filt en varm sommardag. Du får känslan av att inte kunna sätta något i verk, att inte kunna lyfta den minsta stenen för att kasta den ut i vattnet. Du fokuserar din blick på ingenting och tar snabba och raska kliv, men ändå får du en obehaglig känsla av att allt går för sakta. Du vill börja springa, låta dina ben bära dig så snabbt de förmår och lite till. Du vet inte vart du är påväg eller om du kommer att trivas där. Hoppet om att allt ska bli som förr känns bara patetiskt och naivt, eftersom inget var bättre då. Men idén om att något i huvudtaget skulle kunna bli bättre känns ännu naivare.

Dagarna går och månaderna välkomnar en ny era, en ny vana av en tillvaro. En tillvaro som faktiskt inte är så tokig. Det enda som behövdes var lite tid för att vänja sig vid förändringarna som så drastiskt skedde över en natt. En natt du aldrig kommer att glömma...




...det ordnar sig ska du se


ge mig en vinterdrog


Jag känner mig fruktansvärt patetisk. Jag har inget jobb och är enormt missnöjd med min vardag och likaså helgerna. Det känns som om alla på någotvis har tagit en timeout från fritiden och koncentrerar sig på jobb/skola etc. Ni har förvandlats till lata och gemytliga soffliggare som vägrar resa sig upp. KOM IGEN! RES ER! Ge mig en vinterdrog att knarka bort min fritid på! 
Idag hamnade jag i en obehaglig situation. påtal om obehagliga situationer: Jag hatar när pensionärer är och handlar med sina rulatorer. Ja, jag är elak. De stannar mitt i gången och gör egentligen ingenting förutom att bara vara i min väg. De får mig att vilja skrika rakt ut "Flytta på dig kärring, det här är inget jävla vilohem". Men jag hindrar mig ganska snabbt och finner fattningen och inser att jag bara är arg för att jag är så enormt uttråkad. 
Men dom borde ändå ha egna butiker till alla gamla...



Tom, uttråkad och menlös som aldrig förr 


nya låtar!





Jag lade precis upp lite nya låtar på Bedfellows myspace
www.myspace.com/bedfellows1

lyssna vetja!



ordbajs




Sist jag ordbajsade här skrev jag om bajs i alla olika färger och former. Denna gången ska jag införa en ny rubrik och hälsa en ny tid kommen. Jag ska väcka mina sovande grannar  genom att kasta datorskärmen mot väggen. De ska samlas i hop utanför min dörr, bakandes och skrikande ska de befläcka mitt namn. Ty tystnad, lugn och ro är vad den moderna svensken vill ha. Frid och fred är vår vardag. Vi blundar för all form av ondska och misslyckande, vänder blicken mot de miserabla och hopplösa. Vi ser det vi vill se.
Jag vill tugga på ditt tuggummi, spotta det i deras ögon och gnugga dem rena. Ty deras tårar är ännu mer besudlat. 

Försöker du leva efter någon annans idealer så kommer du dö en dubbeldöd. Ty, den andra gången du dör är då ditt hjärta slutar slå...



/Tom, sörjer heath ledger inatt












 

nue loat inspelad





Jag fick en fix idé om att skriva en indie/pop låt på svenska och akustiskt.
Det gick sjukt fort och sen spelades den in lika snabbt.
Såhär blev det: http://www.myspace.com/tomgraf



/Tom,
tänker på pizza och thaimat


RSS 2.0