...


Jag är mer opepp än vad jag varit på länge. Alla min planer gick åt helvete. Alla bangade verkligen ur!!! Rätt besviken är jag...

Rädd för döden?



I en lång tid när jag tänkt på döden så har jag alltid fått en ångest känsla, näst intill kännt ett illamående, utav tanken av att dö. Jag antar att det är något alla människor känner och har upplevt. Man tänker "det finns så mycket jag vill göra som jag inte gjort".
De senaste dagarna slog det mig att jag faktiskt inte längre är rädd för döden. Jag vågar göra saker jag förut inte vågat. T.ex. så liftade jag alldeles ensam ner till Hultsfred under festivalen där. Folk frågade hur jag tordes. "Tänk om du liftar med ett psyko", sade de. Whatever tänkte jag, dör jag så dör jag. Överlever jag så har jag fått en underbar upplevelse att minnas, resten av mitt liv. Detta låter jätte deprimerande, näst intill självmordsbenäget. Under de senaste dagarna har jag analyserat mig själv och funderat över frågan, "är jag inte rädd för döden?".
Efter några dagars funderande och analysering så kom jag fram till följande.


"Självaste döden skrämmer mig inte. Men att vilja dö, det fruktar jag allra mest"



/Tom, redo för sängen




dröm


Inatt drömde jag rätt cool dröm. Det var så att jag jag och min bror (Nick) renoverade ett rum, som var vårat. Det där rummet måste ha varit det största rummet någonsin. Jag skulle tippa på att det var cirka 100-120 kvm. Rummet hade ungefär 20 fönster och stog på en klippa mot havet. Det var nice...
Igår drömde jag att jag var en manga figur och kunde förvandla mig till en "ssj". Grejjen var den att jag var inte någon fri människa utan jag såldes som en slav till en annan människa som var min granne. Min beskrvning/försäljningsargument var: Menlösa och farliga ögon. Hahaha!

Just nu sitter jag och äter havregrynsgröt och mackor. Härligt med frukost ^^ och Vinyl1071. Helt great!


Ha en gooo dag!

/ Tom, vaknade inatt och var kissnödig



Banden jag såg


Vi skriver året 2008, platsen är hultsfred och festivalen är i full gång. Campingen är så gott som full.
Banden jag såg var följande:

Torsdag
Anti-Flag,
sjukt bra var de. Det var kärlek och ös när vi skriver historia och gör Hultsfreds största circelpit ever. Tyvär så var ljudet inte det bästa, lite för lågt allting.
Adam Tensta, Otippat att jag äns såg honom. Måsta tyvär säga att han hade den bästa konserten under hela helgen på festivalen.
Paramore, hon är bara för snygg och för bra.
Danko Jones, Så jävla hård. Man får gåshud när jag headbangar, som bara han gör.
Jimmy eat world, man undrar varför?
Jaguar Love, udda och coola. Dåligt med folk.

Fredag
Raised fist,
djävligt grymma grabbar. Sjukt är det, att hans röst håller live.
Johnossi, jaaa... hmm.
HIM, HIM liksom! Men det var inte allt för bra. Dåligt ljud och tråkigt framträdande.

Lördag
Ane Brun,
Vacker röst har hon, vid det här laget hade äntligen den succesiva volymökningen från ljudteknikern kommit till en lämplig nivå. Mysig konsert helt enkelt.
The Donnas, varför såg jag dom egentligen? =S
LINKIN PARK!!!  STÄLLDE IN!!! fördjävligt...


Jag missade endel band som jag egentligen jätte gärna viljat se. Säkert! Jag missade Säkert. En riktig klyché var det. Jag tog ett "powernap"  och vaknar några timmar senare, för sent. Men i det stora hela såg jag fler än vad jag missade.



/Tom, fortfarande full


det där med camping


Ja hur var det i år. Hur såg Rockparty's supersnabba planlösning till campingen ut? Det var så att de hade "bekymmer" med den gamla campingen, dvs. Ängen, Royal och Fältet eller vad de nu hette. Personligen tror jag att mannen som hyr ut denna mark är en ockrare och insåg att just hans mark var rätt så djävla unik och att han kunde tjäna pengar. Han höjer hyran med massor av pengar? Rockpary blir sura och löser det spontant ändå. Det är bara min teori.

För mig som varit på festivalen, när den gamla campingen fortfarande existerade, är mäkta besviken över planlösningen. Jag inser att den nog var ganska ensam i idélådan.  Men fortfarande så var den till något negativt. Campingen var spridd och för oss paddor som bodde i träsket blev det litet ensamt. Vi kan betecknas som genier eller rent av idioter.

Men inte var jag ensam, knappast. Jag anländer en gnutta sent till campingen och har redan i förväg bestämt vart jag ska slå upp mitt enormt snygga telenor/bredbandsbolaget-tält. Dessvärre var det ont om platta och raka ytor att sova på. Så var det inte förr. En grävling, eller något, måste ha grävt massa gryt där. Jag slår i alla fall upp mitt tält pinsamt nära ett annat tält (det fanns läskigt mycket plats runt omkring oss där jag kunde bo). Men som sagt, det var ont om platt mark. På morgonen därpå kliver mina nya grannar ut och blir lite häpna över deras väldigt näraboende granne.
Grannarna var från stockholm. En surfare, en crossåkerska samt en frisörska. Dessa grannar och deras 08-camp var nog ett av de bättre att bo i. Där fanns individer och själar som var av den renaste och lenaste sidén. De var inte färglösa och oskkuldsfulla utan färggranna och lysande! Helt "Fantastiska!!!".


/Tom, rätt torr


wook nudles



En kväll åt jag wookade nudlar. Jag fick någon form av orgasm i munnen då. Så jag provade det till frukost. Inte munorgasm. Men ack så gott!





Tom, med japansk mustasch

moshpit


All tre går vi längs den asfalterade vägen bland alla tält och försäljarstånd. Glada och positiva av den allmänna stämningen och alkoholberusningen. I ett av tälten där de säljer piercingsmycken så spelar de en låt av Rage against the machine. Viktor slits med av de sjuka takterna och melodier, han börjar plötsligt dansa och skutta omkring som den vildaste punkaren. Det dröjer väl ungefär 3 sekunder innan jag och Robert ansluter oss till honom och öser sönder allt som har med "folkvett"  och hämningar att göra. Det tar ungefär yttligare 30 sekunder innan omgivningen börjar ansluta sig. Denna eskalad slutar som en moshpit mitt bland försäljarstånden, oövervinnerligt härlig och fantastisk stämmning var det!



Tom, lite mer människa än vanligt




poknis


puss och kram nyp i stjärten





helt värt


Jag vaknade imorse med en slående huvudvärk. Snabbt stängde jag av klockan och somna om. Huvudvärken är inte bättre nu, men det var det fan värt!
Jag drömde väldigt skumma drömmar inatt faktiskt. Ena var härlig, eller drömmen var kanske ganska obehaglig men inte sällskapet ;D



Tom/  För er ändras inget, men från min synvinkel ser det helt annorlunda ut.




Kvällen då allt hände



Igår var den sjukaste afton någonsin. Jag har haft så roligt så jag har ont. Ett halvårs äventyr under en och samma kväll. Helt fantastiskt och helt totalt urflippat. 4 städer. 3 olika konserter/festivaler, 3 olika krogar, en privat fest och mycket mycket mer sjuka saker som jag kommer lägga upp bilder på....

Något jag inte har bild men ändå vill dela med mig av är bilen med den otroligt härliga reg. plåten. Texten textade "KNUTTE", stort ochn tydligt. Jag skrek av lycka och avsluta omkörningen med ett fantastiskt garv.



/Tom, hes



RSS 2.0