kontaktannons


Hej jag heter Tom, jag är en ganska menlös kille. Är ganska oanvänd men har lärt mig de viktigaste kortkommandona som t.ex. plats, ligg, rulla och tyst.
Kan utföra de vanligaste hushållsysslorna utan att bli tillsagd, som t.ex. kolla mailen, svara i telefon och handskas med mikrovågsugn.
Social kompetens finns först om man uppgraderar mjukvaran en nivå. Vilket inte går med befintlig hårdvara.
Kan göra rent mig själv, kommer till och med åt min egen rygg.

Hör av dig!


   


Finn tre fel...



Påtal om gamla tider



Jag bara hittar mer och mer bilder från förr. Från härliga tider. Jag älskar att se riktigt gamla bilder som man tydligt minns. Jag blir glad i massor!  Nostalgi är livet!


image253













image252

















































utan förspel


Idag när jag jobbade så kom det förbi en gubbe, med fokus på mig. Han stannar bredvid mig och börjar helt plötsligt berätta om sin räkmacka som han åt till frukost. Han berättade hur god den varit. Han startade inte med att säga "hej", han bara babblade loss. Jag fick även erfara hur härliga pizza-slizes dom har på birka båtarna. Det var nog kanske mer än vad jag ville veta av en totalt främmande människa. Sen gick han abra utan att säga ett ord.

Det var väl kanske lite... Annorlunda




påsk

     
Sala
     
     

"När jag klev ur så hade hela mitt högra ben somnat. Långsamt, långsamt fick jag tillbaka känseln"


Borlänge
    
Tärnsjö
     
Buckarby
 




Hemma...

omg

image233



Hjärtat slår plötsligt snabbt och hårt, så hårt att det gör ont och att blir skrämmande. Jag blir varm och börjar ofrivilligt att svettas. Något är riktigt jävla fel! Vad händer?
Det började med att jag är glad av att få tillgång till nya dörrar, en expanderad vardag. Det slutar med kaos och snabba ryck tillbaka från vart jag startade. En systemåterställning till den dagen då jag var frisk.
Vad chockerande och skrämmande...
Allt kunde gått åt spillo, allt kunde gått förlorat...



en dators tanke



Påskhelgen



Jaha tjena hallå. "Ditt svärd är ovässat och jag bär på en rostig bröstharnesk"

Igår var vi åter igen fanastiskt fina på den älskade scenen.
Jag, Daiper och Gustav stannade kvar för att seda avsluta med baklucke race och Pellans. Åhh så gott.
Sedan blev det efterfest på hemmaplan.
 
Imorgon åker vi till Borlänge för att gästa Kjell. ojoj. Det kan bli helt omänskligt.




Takläggare?  jag?   hmm...




image232


Lite för söt den där flickan ^^

Spelning sala



BEDFELLOWS
spelar på Café House i sala på torsdag 20/3. kl 19:00.
Kom i tid och missa inte totalt ös!




image231


Gustav skulle ta med sin hemma-smidda-kase. Missa inte den.
Efteråt öser vi sönder bolaget!

:O


Just i detta nu så minns jag. Minns mina spasmer jag hade ögat. Dessa ofrivilliga muskelspänningarna. Dom är borta!!  varför?! Vad har jag gjort för att förtjäna detta! Nu är mitt liv helt menlöst!

Fan vad tråkit   *blir sur*





image230

Jaha... och? stor skillnad liksom...

Ljuva tider


Jag boxades förr, det var tider det. Så otroligt kul vi haft



image223

Norrland, Rosentorp. Träningsläger, Ingen teckning, bara vi
Milen till uppvärmning


image225

Vaknade upp bredvid denna blondin i Rosentorp.


image224

Uppsala, Träningsläger.
Man kan ju undra vad jag gör ute i hörnet. haha


image226

Männen, myterna och legenderna.
Stickan och Puck

image228

Jesper var trött efter ett träningspass i Norrland 
R.I.P bonden <3



Tidens inverkan





Som alla förhoppningsvis förstått så blir vi äldre med tiden och inte tvärtom. Våra kroppar växer upp till den perfekta, av naturen, skapade varelse. Med tiden slutar vi att växa, vi bryts ner, går neråt i våran fysiska utveckling. För en gång skall vi bli jord, en gång skall vi alla dö. 
Det är för mig alltid lika jobbigt att se, en gång unga kroppar, bli stela och åldras. Själva lägger vi inte märke till de långsamma förändringarna, men andra gör det.
Jag träffade en före detta lärare till mig här om dagen. Tomtefloss, en gång lyhörd och ilsken. Idag är han gammal och har svårt att höra. Efter att jag stött på honom och växlat några ord, som jag fick upprepepa på grund av hans nedsatta hörsel, så var jag ledsen. Jag funderade på tidens inverkan på oss människor, hur tiden inte bara ändrar våran påersonlighet och vårat tänkande, utan även vårat yttre. Det är läskigt att möta en gammal bekant som plötsligt har ett handikapp av sin ålder. Det är läskigt att behöva tänka att dennes tid snart är över och att han snart kommer bli till jord.
Människor stannar inte för gott. Efter ett antal generationer är även minnena av oss försvunna. Vilken menlös och obetydlig existens. 























Jag på radion


image219


http://sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&id=1053971

Under denna länk ligger liveintervjun med mig från P4 västmanlands lyssningsarkiv





P4 västmanland

http://www.jetspeedrecords.com/bedfellows/index.htm  



image219



Idag när jag stog upp bland gråa moln på karossen, så ringde ett skyddat nummer. "Nämen, vem kan detta vara" tänkte jag och svarade "Hej, det är Tom". Det visade sig vara P4 västmanland. Jag fick då en flashback att jag en gång skickat in låten "kill it me", min egna låt, till deras demoprogram. Dom ska tydligen ringa mig imorgon förmiddag kl 11:10 och göra en direkt intervju med mig. Sedan spela dennna låt anknytande.
Lyssna vet jag.  Det kommer bli kul!

Vill ni höra låten nu direkt så finns den på min myspace
http://www.myspace.com/tomgraf


/Tretton

Tillbaka till noll, zerooo



They cover their faces at night
And watches you passing by
You trying to remember their names
But you died this night, again


Reborned and forced to try
To recover from all the pain
Everyday is just the same
Cause you died this night, again






Ena sidan är elak och får mig att bli djupt sårad och att vilja gråta. Den andra är fruktansvärt patetisk och får mig att skratta i ironi. Allt tillsammans får mig att finna mig själv i en obehaglig likgiltighet med en touch av rasande inre ilska.
Inatt klev jag tillbaka till noll. Jag fick flashbacks från den sämsta tiden jag kan minnas. Minnena förde mig längre tillbaka i tiden, till kanske den bästa tiden av dem alla men även den kortaste. Vissa människor glömmer aldrig. Vissa människor kan inte släppa vissa tankar. De tuggar och nöter dessa tankar tills det driver dem till vanvett. Lagom tills man tror sig själv ha löst gåtan, att äntligen släppt taget om tanken. Då händer något radikalt och kastar en tillbaka i ett spinnande slung-kast och får en att se allt ännu mörkare, ännu mer komplicerat och invecklat. Aldrig kommer vi att kunna slappna av och stirra upp i stjärnorna i ändlösa timmar och bara vara. Aldrig kommer vi att bli som de andra. Aldrig.
Idag förstår jag dig och avvundar ditt mod.



image218
En dag där jag verkligen beöver ett kryphål, ett djupt mörkt hål, att krypa ner i



/TKG

torsdag?





image217

åhh herre vad jag posar! ;D
vi var med i SA också...



Jag minns allt






Jag minns allt. Allt vi gjorde, allt vi sa.
Jag minns alla kvällar vi spenderat med att slå varandra på käften i träningslokalen. Alla gånger vi djävlats med varandra, för att vi tycker det var kul.
Jag minns ditt leende, hur du lite blygt viftade bort alla mina påhopp med ett "tss" . Du var bonden liksom. Snabb som en vessla och rapp i käften. Min lillebror, den där lillebrorn som jag såg upp till. Det gör jag fortfarande. Du var en imponerande människa. Gjorde alltid det du ville och lät inte folk köra med dig.
Bäst minns jag när vi var i Bålsta på läger och tränade själen ur våra kroppar. Den tiden, den eran saknar jag så otroligt mycket, allt var mycket lättare då.
 Alla nätter vi delat hotellrum och legat vakna sent om nätterna för att prata om livet och allt runt omkring. Alla gånger jag skrikit åt dig vid ring-side, värnat om dig som om du vore min egen. Jag saknar det.
jag fick äran att lära dig lite på gitarren. Det kändes som om du gick i mina fotspår. Som om du var en miniatyr av mig själv. I din ålder hade jag velat haft någon att se upp till, någon cool, någon som är bra. Någon som lärde mig att göra rätt innan jag gjorde felen. Jag hade velat vara denna kille för dig.

Fan vad kul vi haft tillsammans. Du är med i många av mina bästa minnen. Därför kommer du aldrig glömmas bort. Aldrig kommer du dö, inte så länge jag lever 


Jesper Lindell
en fantastisk människa
värd att minnas






Spelning Heby folketshus


BEDFELLOWS

image216

IKväll kl 19:00 i folketshus, Heby
öl, öl, öl



/Tretton

RSS 2.0