fredags öl, såhär tidigt?



Ja, jag har fått helg nu. I och med att vi jobbar skift på mitt jobb så innebär det att vi får helg efter 11:00, det i sin tur hindrar ju inte mig fråjn att öppna första ölen runt, typ sådär 11:30.
Det är något magiskt med de första klunkarna ur ölen på fredagarna. De är värda mycket!

Trevlig helg alla entusiaster!!  Ni andra bittra gubbar och damer, skiter jag totalt i ;P 



Tom, med öl i hand

kär, igen




 KÄR <3
image285









störningsmoment




Dagar som denna, när solen skiner och vädret är plusgrader över det normala, så finns det oendligt mycket störningsmoment i synen. Solen ligger på och bländar den skarpaste synen och kvinnor, KVINNOR går med kläder som nästan "täcker" deras underkläder. Helt utomoerdentligt härligt är det. Synd bara att man själv luktar tonfisk och ser ut som en disktrasa, annars hade ju kvällsysslorna varit givna. ;D
Samhället idag är instängt men så öppet, städerna har låst in oss i bubblor och får oss att ignorera alla människor vi möter. Av rädsla vågar vi inte möta en blick och besvara det med ett leende. Den gång man väl lyckats samla mod för att göra ett försök och tala till en människa eller åtmindstone ge en blick, så blir personen i visiret så rädd och chokerad att hon/han total nekar ens existens och närvaro. Där rykte den sista uns av självförtroende och spontanitet att styra upp det sociala livet och talförmågan. 


Tom, lyser av självförtroendeimage284

























yeah 08



Bedfellows spelar i Örebro på fetaste feste, Yeah 08
31 Maj 18:00

image283


overkligt


I detta inlägg ska jag inte skriva om mycket substans eller matrial. Jag vill bara säga att så otroligt många saker känns så otroligt overkliga för tillfället. Vissa saker känns som de aldrig hänt och vissa saker känns som om de aldrig kommer att hända. Minnen känns som ett annat liv och mitt liv känns som en annans. Vem är du och vem är jag?  På vägen hem från krogen skuttade jag glatt. jag gick sakta, luktade på blommorna och sirenerna som precis har slagit ut. På grund av min låga fart (det satt en 30 skylt vid vägen)  så gick en vacker vas om mig. Den hade ögon, ögon av alla delar. De var vackra som få och jag ville ge den blommorna och alla dofter jag någonsinn luktat. Min charm var slående och den sa hejdå och vi gick skilda vägar.
Jag är som en disktrasa. Bra på att torka ytan men okapabel på att dra bort alla farliga bakterier.

En parasit vill jag vara, men det är en omöjlighet.


/ K

in the early morning


let's go, let's go, let's go little darling!

Jag hade ett utomordentligt besök. Som var annorlunda jobbiga på morgon. Det är allldeles för tidigt för att vakna nu.

  
Kirre stog så där ett tag och letade ett speciellt hårstrå som han ville eliminera? 


Nanda!? / Tom, lite tröttare än vanligt






starta dagen



Helt fantastiskt. Jag har blivit besatt av Vinyl 107,1. Att lyssna på de gamla godingarna över en kopp Earl Greay och en tallrik havregrynsgröt. Det är helt underbart, jag blir alldeles gooooo i kroppen och själ.
Ha en bra dag, eller nått.... Vad vet jag :P

Tom, på morgonen

sjukt mätt!



Jag jobbar ju skift på mitt jobb, denna vecka jobbar jag eftermiddags passet. Jag kommer hem runt tio. Så nu när klockan ganska precis är 24:00/00:00 så har jag lagat mat och ätit. Det blev köttfärssås och makaroner. Jag gjorde sjukt mycket mat. Har mat för hela veckan nu xD hahah!  Och sjukt mycket åt jag nu också. Det varken tog slut eller minskade i kastrullerna efter att jag tagit två jätte portioner. Lagom till helgen kommer jag lukta och smaka köttfärssås. Men jag antar att det inte är meningen att någon ska smaka på mig ;D






/ Tom, svulstigt mätt

Grannskap



Den första bilden som kommer upp när man söker efter "grannar" på google är denna:
(rätt passande)

image280

Denna bild leder till mitt tema i detta inlägg. Grannskap: Idag fick jag veta att en av mina kollegor, bor i samma hus som mig, fast i en annan uppgång bara. Det leder till att jag faktiskt för två veckor sedan sade förväl till landsbygden, Tärnsjö och begav mig vidare i mitt liv och min resa genom världen. Jag hamnade i "staden"  Sala. Jag bor i en liten etta på 40kvm som är alldeles för stor för mig, vilket är helt ologiskt och annorlunda.
Denna vecka blir andra veckan jag jobbar på Maxit (www.maxit.se). Märkligt nog så är vi tre stycken i maxits arm'e som är  N.E.R.D's och kollar på anime om dagarna och febrilt följer dattebayo's utgåvor. Ännu mer obegripligt är att vi hamnar i ett och samma skift. Just det, detta jobbet betyder skift för min del. Ena veckan jobbar jag förmiddag den andra eftermiddag. För mig känns det som ett ypperligt schema.
Men tillbaka till "grannskap". Jag kom alldeles nyligen hem från jobbet efter att ha jobbat skift. När jag går förbi huset bredvid mig, så får jag höra höga stön. Jag tänker "kollar någon på porrfilm", men icke. Någon har orgasmgivande sex och stönar ut i en onormalt hög och ljuvlig stämma (med fönstret öppet). En gnutta avund fyller sig i min kropp. Jag är 20 år, inte allt för ful, luktar inte illa? och är iaf charmigare än en disktrasa. Trots dessa bra egenskaper och den enorma positiva energi som jag utstrålar så bor och är jag singel.


/Tom, har fortfarande bakismage


larvigt




"Jag ser bra larvig ut när jag är nyrakad"
 /
 Tom Graf, en dag från stubb





planer:
http://chaos187.blogg.se/



uppd. Hår




Mitt hår börjar ta sig:

image279



/Tomsi,
trött trött trött



Märkliga drömmar



Inatt så sov jag och självklart så drömde jag. Jag vaknade runt 04:00 och pissa. Minns att jag drömde lite läskiga drömmar. Jag blev jagad av en psyko tjej. Jag åkte bil med någon jag inte känner, han var svart som natten. Kvinnan står i en korsning och ska lämna post. Jag åker förbi henne, lite senare åker hon ifatt oss (med sin cykel). Hon stoppar oss och är vansinnig för att vi har kört för nära henne när hon lämnade posten. Hon skjuter en kille ur en annnan bil. Jag reagerar blixtsnabbt och drar där ifrån. När jag kommer hem så sitter inte den svarta killen bredvid mig utan min bror. Jahapp? satt han där hela tiden. vem var den svarta killen? Efter ännu en stund sitter min mor bredvid mig. Vid det här laget börjar jag bli trött på den här drömmen. I drömmen har jag ständig panik. Jag vaknar 06:00, dags att kliva upp.

Mardrömmar är väl ungefär den enda spänningen man får i sin vardag, tyvär. Jag gillar mardrömmar skarpt.



mjölk


Jag sitter och kör mjölkmaraton. Min mjölk går ut i datumet imorgon. Har två liter kvar. jag tror jag kan klara av att dricka upp allt innan imorgonkväll. Vore tragisk om inte.

:)

lägerelden


Det var valborg igår. Vi satt runt lägerelden och berättade historier.
Väldigt trevligt xD


   


/ Tomsi, hemmavid och rätt naken


RSS 2.0